L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Constantí celebra el dinar de pre-Nadal

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí acollirà el pròxim 6 de desembre el tradicional dinar de pre-Nadal, organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del municipi. Una jornada festiva i de germanor, un bon moment de retrobada dels socis d’aquesta entitat per celebrar les festes nadalenques que tenim ja a les portes.

De moment, la cita compta amb 170 persones inscrites. A banda del dinar, s’oferirà també un espectacle i un detall. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio la presidenta de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Constantí, Paquita Lleixà.

L’Associació de Pensionsites i Jubilats compta aproximadament amb 400 socis i sòcies en l’actualitat. És una entitat molt activa que, a banda dels habituals dinars per celebrar les festivitats que marca el calendari, acostuma a organitzar periòdicament viatges i sortides.