L’empresa ManoMano obre un magatzem a Constantí

L’empresa de bricolatge i jardineria ManoMano ha anunciat l’obertura d’un magatzem a Constantí per donar servei al mercat espanyol, nou mesos després d’inaugurar la seva primera seu espanyola a Barcelona. El de Tarragona serà també el primer magatzem logístic de l’empresa a Espanya, on va començar a operar el 2015, i gestionarà totes les comandes estàndard i les lliurarà en un termini de 24 hores als clients, segons un comunicat de la companyia.

Fonts de l’empresa han precisat a Efe que la nova instal·lació no és propietat de ManoMano sinó del seu soci col·laborador, la companyia belga de logística Katoen Natie. L’obertura suposa també el llançament a Espanya de Mano Fulfillment, el servei logístic de ManoMano, i s’espera que ajudi a la firma a seguir creixent a Espanya, el primer país europeu després de França en el qual ManoMano va començar a operar.

Els fundadors de l’empresa, Christian Raisson i Philippe De Chanville, afirmen que el mercat espanyol s’ha posicionat com «un dels de més creixement» i han assegurat que «seguiran creient en el seu potencial i apostant per ell», diuen.