El CE Constantí aconsegueix una merescuda victòria davant la Joventut Bisbalenca

El Centre d’Esports Constantí s’ha emportat aquest diumenge una merescuda victòria en el partit que l’enfrontava a casa davant la Joventut Bisbalenca, un equip que és setè a la classificació. D’aquesta manera, el conjunt constantinenc suma els tres punts, donant una alegria a la seva afició.

Els jugadors locals sortien al terreny de joc motivats i amb ganes d’aconseguir el triomf. Prova d’això és que en els primers set minuts de partit van crear dues grans ocasions, tot i que finalment no es van poder materialitzar. Sí que ho aconseguia la Joventut Bisbalenca, que convertia en gol la seva primera arribada, al minut 9. Amb el 0 a 1, el CE Constantí va continuar treballant i creant noves ocasions però sense fer-les realitat fins que al minut 32, en un canvi d’orientació, Sergio Delgado marcava el gol de l’empat. Amb l’1 a 1 en el marcador, i amb un joc molt directe per part dels dos equips, s’arribava al final de la primera part.

A la represa, la Joventut Bisbalenca sortia protagonitzant un joc valent i tancant als locals en el seu camp. Era al minut 56 quan el rival tornava a avançar-se en el marcador amb un gol de penal. Pocs minuts després, al 67, el Constantí aconseguia empatar novament amb un gol de Juanma. El 3 a 2 definitiu arribava al 72’ amb un gol en pròpia porta de la Joventut Bisbalenca. Els minuts restants del partit van ser de patiment fins al final per part del Constantí per tal de mantenir el resultat. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç del partit.

El CE Constantí es troba en 13a posició a la classificació amb 13 punts. Aquest dissabte, 30 de novembre, visitarà el camp del Llorenç, 9è classificat amb 18 punts. El partit es jugarà a les cinc de la tarda.


Lectura del manifest per l’eliminació de la violència envers les dones
El CE Constantí s’ha sumat aquest diumenge a la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb la lectura del manifest del món de l’esport contra la violència masclista. Una lectura que es va fer abans del partit de l’equip femení i que va comptar amb el recolzament del primer equip.