El CB Constantí Black dona la sorpresa i fa caure el líder al pavelló municipal

El CB Constantí Black ha donat la sorpresa i s’ha imposat per 74 a 63 al CB Cantaires Tortosa, que després d’aquesta derrota perd el lideratge del grup. El d’aquest diumenge al pavelló poliesportiu municipal de Constantí ha estat un partit amb dues parts ben diferenciades. Amb un primer període i principi del segon a favor del Tortosa, que va demostrar perquè arribava com a líder, fent un joc ràpid i anotant fàcilment en el contraatac. Mentre que partir del minut tres del segon període el Constantí va començar a dominar i a pressionar en defensa, fet que li va permetre la remuntada. L’entrenador del CB Constantí Black, Jordi Juanpere, ha fet balanç del partit.

El CB Constantí Black visitarà diumenge, 1 de desembre, la pista del TBC Neumàtics Coma Ruga en partit que es disputarà a les quatre de la tarda.

CB Constantí Green
Pel que fa al CB Constantí Green ha caigut per 49 a 52 davant del Bàsquet l’Arboç. El conjunt constantinenc no ha protagonitzat un bon partit, un fet que li ha costat la derrota, mentre que l’Arboç ha fet un bon joc i ha comès pocs errors. Tot i que el Constantí ha estat físicament superior al rival, no ho ha demostrat en cap moment ni en defensa ni en atac.

A tot això se li ha de sumar també la gran quantitat de tirs fàcils i tirs lliure fallats. Tot plegat ha fet que el conjunt constantinenc no hagi sabut resoldre el partit, tot i posar-se diverses vegades per davant en el marcador. L’entrenador del Green, Leam Martín, ha fet balanç del partit i prèviament ha mostrat el seu condol per la mort d’un familiar d’un dels jugadors de l’equip, Èric Sabaté.

Aquest diumenge el Green visitarà la pista del CB Sant Pere i Sant Pau en partit que es disputarà a les 12.15 h.