Constantí acull la 3a Tirada de la Lliga Catalana de Tir amb Arc

Després d’acollir la 1ª Tirada de la Lliga Catalana de Tir amb Arc els dies 26 i 27 d’octubre, el Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí tornarà a reunir aquest cap de setmana els millors representants del Tir amb Arc de Catalunya amb la 3ª tirada d’aquest liga catalana. L’esdeveniment està organitzat pel Club de Tir amb Arc de Constantí amb el suport de la Federació Catalana de Tir amb Arc. Es preveu la participació de més de 90 arquers i arqueres de 22 clubs catalans. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio el president del Club de Tir amb Arc Constantí, Mariano Quesada.

En la seva encara curta trajectòria el Club de Tir amb Arc Constantí s’ha consolidat com una de les grans referències d’aquest esport. No només a Catalunya, sinó també a l’estat espanyol, per la introducció d’una metodologia innovadora en els entrenaments, i sobretot pels grans èxits esportius de les seves arqueres.

El president del Club de tir amb Arc destacava els resultats obtinguts pels representants del club en aquestes primeres tirades de la lliga catalana i apuntava alguns dels noms que s’han de tenir en compte durant la competició d’aquest cap de setmana.

Els dies 21 i 22 de desembre s’organitzarà a Constantí el Campionat de Catalunya, classificatori per al Campionat d’Espanya de tir amb Arc.