Constantí commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

L’Ajuntament de Constantí ha organitzat per als propers dies activitats diverses coincidint amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que es commemora el 25 de novembre. L’acte central arribarà el mateix dilluns dia 25, a les 12 h, amb la lectura del manifest al davant de l’Ajuntament, que com és habitual anirà a càrrec de les dues associacions integrades exclusivament per dones al municipi: el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

Una de les novetats d’aquest any arribarà l’endemà, dimarts dia 26 de novembre a les 18 h, amb la realització d’un curs d’autodefensa personal adreçat a dones, que comptarà amb la col·laboració del Club de Karate Kushin Kai de Constantí. Es tracta d’un curs gratuït, adreçat a dones de qualsevol edat i condició física que vulguin dotar-se d’uns recursos bàsics d’autoprotecció dels quals fer ús en cas que sigui necessari.