L’Escola de Música de Constantí programa activitats diverses per celebrar Santa Cecília

L’Escola Municipal de Música “Rafael Gibert Recasens” de Constantí ha organitzat per aquest dijous i divendres, 21 i 22 de novembre, activitats diverses que aniran des de jornades de portes obertes a tota la ciutadania fins a d’altres propostes com ara mostres musicals per als nens i nenes de la Llar d’Infants municipal.

Tot amb l’objectiu de poder conèixer de primera mà el funcionament i el projecte educatiu de l’escola coincidint amb la setmana de Santa Cecília, la patrona dels músics (dia 22 de novembre). Ho ha explicat a Constantí Ràdio el director de l’Escola de Música, Josep Boada.

Les activitats que es realitzaran són les següents:

Dijous 21 de novembre
A les 15.15 h · A l’Escola de Música. Mostra musical per als nens d’1 i 2 anys de la Llar d’Infants de Constantí, a càrrec dels professors de l’Escola de Música.
A les 18.30 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec del Conjunt Instrumental de Nivell Elemental i del Conjunt de Formació Juvenil. Activitat oberta a tothom.

Divendres 22 de novembre
A les 18.15 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec de la Banda de l’Escola de Música. Activitat oberta a tothom.