El cicle ‘Contacontes de tardor al Tarragonès’ arriba a la Biblioteca de Constantí

La Biblioteca Municipal de Constantí acull aquesta tarda, a les 17.45 h, una sessió de bibliocontes dins del cicle “Tardor de contes a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès”. Es tracta d’un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès i que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca.

Aquest cicle “Contes d’un món divers” ens descobrirà històries d’Europa i Àfrica, amb l’objectiu de posar en valor la diversitat cultural que ens obre nous horitzons i ens enriqueix. L’activitat d’avui a Constantí anirà a càrrec del contacontes Agus Farré i porta per títol “Kana Ma Kana – Temp era temps”, una fórmula que ens permet iniciar els contes. Vanessa Gutiérrez és la directora de la Biblioteca Municipal de Constantí.