El CE Constantí cau a Alcover després d’una nefasta primera mitja hora de partit

El Centre d’Esports Constantí ha caigut per 2 a 0 davant de l’Alcover, un dels equips de la zona baixa de la classificació. D’aquesta manera, el conjunt constantinenc ha tornat a deixar escapar la victòria i es manté en 13ª posició amb deu punts.

Mal partit el que han protagonitzat els verd-i-groc aquest diumenge al municipal Kiko Casilla d’Alcover, amb un inici amb ritme pobre i cedint espais al rival. Prova d’això és que als tres minuts arribava el primer gol de l’encontre, que el marcava Samba en pròpia porteria.

Tot i el gol encaixat, el Constantí no ha reaccionat i ha seguit sense entrar en el partit i al 23’ arribava el segon gol local. Minuts abans, es produïa una jugada polèmica amb un possible penal a favor del Constantí que l’àrbitre no va assenyalar. Amb el resultat de 2 a 0 en el marcador s’arribava a la final de la primera part.

En la represa es va poder veure un canvi d’actitud per part del Constantí, fent-se amb el domini del joc però sense generar ocasions clares de gol. Abans de finalitzar el partit el Constantí hauria pogut escurçar diferències en el marcador amb una jugada de Juanma que en l’u contra u davant del porter estavellava la pilota al pal. L’entrenador del conjunt constantinenc, Paco Padilla, feia balanç del partit.

El CE Constantí es troba 13è a la classificació amb 10 punts. El pròxim diumenge, 24 de novembre, rebrà al municipal La Coma la visita de la Joventut Bisbalenca. Es tracta d’un equip que es troba en 7a posició amb 19 punts i que ve de perdre 0 a 1 contra el Llorenç. El partit es disputarà a les cinc de la tarda.