El CB Constantí Green fa valer la seva superioritat i s’imposa a l’Alcanar (75-52)

Nova victòria del CB Constantí Green que s’ha imposat 75 a 52 davant del CB Alcanar. Es tractava del partit corresponent a la segona jornada de lliga, ajornat en el seu dia, i que finalment s’ha disputat aquest passat diumenge al pavelló poliesportiu municipal de Constantí. El rival, l’Alcanar, és un equip que encara no ha sumat cap victòria en el que portem de campionat. Tot i així, el conjunt constantinenc sabia de les dificultats que plantejaria, tenint en compte que totes aquestes derrotes han estat davant de rivals de la part alta de la classificació i per un marge estret de punts. El CB Alcanar va plantejar una defensa zonal durant gairebé la totalitat del partit, que el Green va saber atacar amb gran percentatge d’encert en el seu tir exterior.

Tot i començar amb un parcial advers, el Constantí Green va saber imposar el seu ritme de joc amb una defensa agressiva i pressió a tota la pista, que va desgastar als jugadors de l’equip rival que van acabar acusant el cansament pel fet d’haver disputat un partit el dia anterior. D’aquesta manera, el CB Constantí Green suma la cinquena victòria en set partits, consolidant-se entre els equips de la part alta de la classificació del seu grup. Un grup marcat per la gran igualtat en aquestes vuit primeres jornades. L’entrenador del CB Constantí Green, Leam Martín, ha fet balanç del partit.

El pròxim diumenge, a les sis de la tarda, el Green rep la visita del Bàsquet l’Arboç amb l’objectiu de sumar la sisena victòria.

CB Constantí Black i femení
Recordem que el sènior Black i el femení del CB Constantí tenien jornada de descans i tornen a la competició aquest cap de setmana. Pel que fa al Black rebrà a casa diumenge al Cb Cantaires Tortosa en partit que es disputarà a les 19.30. I obrirà la tarda de bàsquet al pavelló poliesportiu municipal l’equip femení que jugarà contra el Reus Ploms Salle B a les 16.30 h.