Taller de booktrailers dissabte a la Biblioteca de Constantí

Aquest dissabte, 16 de novembre, continuen els tallers a la Biblioteca Municipal de Constantí. En aquesta ocasió, es farà un taller de booktrailers, que anirà a càrrec d’Anna Homs, productora i periodista audiovisual de Calidos Produccions. S’ensenyaran les nocions bàsiques per fer un booktrailer o tràiler de llibre, des de la tria del llibre passant per l’elaboració del guió i finalment la gravació i edició.

S’entén per tràiler d’un llibre un vídeo curt que té com a objectiu presentar de manera breu i visual l’atmosfera d’un llibre, sense mostrar-ne la trama completa ni el desenllaç, de manera que suggereixi i generi interès del lector per llegir aquell llibre. Ho ha explicat a Constantí Ràdio la directora de la Biblioteca Municipal, Vanesa Guitérrez.

Aquesta activitat, adreçada a joves de 12 a 18 anys, compta amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la direcció didàctica i pedagògica de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).