Constantí celebrarà diumenge un dinar d’homenatge a la gent gran del municipi

Aquest diumenge 17 de novembre, a les 14 h, es farà al Pavelló Poliesportiu un dinar de reconeixement a la gent gran de Constantí. L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament organitza aquest esdeveniment plantejat com un homenatge a l’aportació i dedicació d’aquest col·lectiu al nostre municipi. De moment, prop de 200 persones ja s’han inscrit per participar d’aquest dinar.

Durant l’acte es farà entrega d’un detall per a tots els assistents. A més, s’entregarà un reconeixement al constantinenc i a la constantinenca de més edat, i també al matrimoni de més edat. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio la regidora d’Acció social, Salut i Gent Gran de l’Ajuntament de Constantí, Virgína Bautista.

L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Constantí es planteja com un dels reptes principals promoure l’envelliment actiu de les persones. És per això que es fomentaran activitats com el programa de prevenció de les caigudes i altres propostes que tenen com a objectiu fomentar l’activitat física entre les persones grans.