El jove constantinenc Eduard Pallisé roda un curtmetratge a Alemanya

El jove constantinenc Eduard Pallisé Álvarez ha finalitzat el rodatge d’un curt a Alemanya, on resideix des de l’any 2016. Sota el títol de “Sven und Sabrina” (Sven i Sabrina), el curtmetratge està protagonitzat per actors alemanys, i Eduard Pallisé, ara amb el nom artístic Edu-art Wallamann n’ha escrit el guió i s’ha fet càrrec de la direcció i la producció (amb els seus estalvis).

L’equip de rodatge ha estat format per un càmera de Badalona, Jordi Arcaz Sánchez (Mediartia); la maquilladora Jennifer García Moreno, de Salt (Girona) (Shanti, a l’espai Gironès); i també compta amb la participació d’una cantant de Móra d’Ebre, l’Andrea Pedret Esquirol, que posarà veu a una cançó del curt. En total, l’equip tècnic ha constat de 12 persones.

Edu-art Wallamann ha explicat a Constantí Ràdio que “anteriorment, a Espanya, ja havia rodat alguns curtmetratges però d’una manera totalment amateur”. Ara, però, es tracta del “primer treball cinematogràfic en el sentit més professional”. Sobre el rodatge, ha explicat que van ser necessaris 5 dies de rodatge en exteriors, bastant durs i molt intensos, i mesos i mesos de planificació i d’escriptura del guió, etc.

La pel·lícula es troba ara en fase de muntatge i edició, amb l’objectiu que pugui està enllestida a finals de desembre, principis de gener. Eduard Pallisé ha explicat que la idea és “organitzar una Premier amb la col·laboració dels ajuntaments que han recolzat el projecte i, després, intentarem participar en Festivals de cinema, nacionals i internacionals a veure si tenim sort”.

El curtmetratge “Sven und Sabrina” és una història d’amor entre un noi i una noia amb un toc bastant gran de fantasia. Dins el curtmetratge hi podrem trobar un homenatge a la ciutat de Barcelona.