L’escriptor local, Xavier Reinoso, presenta el seu segon llibre

L’escriptor local, Xavier Reinoso, presenta aquest diumenge el seu segon llibre. Es titula “La décision de Juliette”, una obra sorgida de les classes de francès que durant deu anys ha impartit i imparteix de manera desinteressada i amb molta generositat en Xavier Reinoso al Sindicat Agrícola de Constantí. La bona relació entre professor i alumnes ha donat com a resultat aquesta novel·la que tracta sobre les coses importants de la vida, sobre la conveniència de fixar-nos en allò que les persones realment són i no tant en les aparences.

Un text escrit en francès que també s’ha traduït al català i castellà en el mateix llibre perquè sigui, a més, una eina de suport a les classes. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio l’escriptor Xavier Reinoso.

Xavier Reinoso s’ha referit a les nombroses col·laboracions que formen part d’aquest llibre. Un relat en el qual trobem l’essència del Xavier però que es nodreix també de pinzellades dels seus alumnes de francès: Alba Miró, Obdúlia Bofarull, Cristina Plaza, Rosa Mediavilla i Gabriel Mas. A més, el llibre compta amb el pròleg de la periodista de Constantí Ràdio, Noelia Silvero. Reinoso ha volgut manifestar el més sincer agraïment a totes les persones que l’han ajudat.

La presentació del llibre tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia, al Sindicat Agrícola de Constantí.