Josep Maria Franquès: “Encara no hem vist cap a on vol anar el nou equip de govern”

El portaveu de Junts per Constantí, Josep Maria Franquès, ha estat el protagonista del programa “Grups Municipals” d’aquest mes de novembre a Constantí Ràdio, en què ha repassat l’actualitat municipal. Franquès ha fet balanç dels primers cinc mesos de govern del nou mandat municipal, que compta amb una majoria àmplia i estable de l’equip de govern format pels 9 regidors del PSC.

Josep Maria Franquès ha lamentat que a dia d’avui encara no pot fer cap valoració del nou mandat “ni positiva, ni negativa”, ja que segons assegura “encara no hem vist cap a on va el nou equip de govern”. Franquès espera que el nou govern “es cohesioni” i posi damunt de la taula els projectes i les actuacions que vol dur a terme durant el seu mandat. En aquest sentit, ha assegurat que el seu grup municipal treballarà des de l’oposició per facilitar l’execució de propostes que representin millores per al poble.

D’altra banda, Josep Maria Franquès s’ha mostrat crític per la pujada d’impostos aprovada per l’equip de govern. El portaveu de Junts per Constantí considera que no s’ha justificat aquest augment i que tampoc s’ha concretat en quines mesures o serveis es traduirà l’increment.

Franquès ha fet també una valoració dels resultats de les eleccions generals del 10-N. Creu que no solucionen el problema polític que Catalunya té amb l’Estat. Franquès s’ha mostrat optimista per l’augment del sobiranisme però ha  lamenta la forta pujada de l’extrema dreta, que també s’ha vist reflectida en els resultats de les eleccions a Constantí en què Vox s’ha situat com la tercera força més votada.