Constantí se suma a la 24a Setmana de la Ciència amb un taller experimental i familiar

Constantí se suma a la celebració de la 24ª edició de la Setmana de la Ciència amb l’organització d’un taller de divulgació científica en família. L’activitat es desenvoluparà aquest dimecres a la Biblioteca Municipal i anirà a càrrec de la investigadora del Departament de Química Física i Inorgànica de la URV, Núria Ruiz.

Es tracta d’un taller demostratiu i experimental per a tota la família, en el qual hi podran prendre participar els infants a partir dels 7 anys. L’activitat, que tindrà lloc a les 17.45 h, servirà per aprendre sobre les matemàtiques de les bombolles de sabó, la preparació d’un fluid no newtonià i la generació de gas.
Núria Ruiz és investigadora del Departament de Química Física i Inorgànica de la URV.

Núria Ruiz ha explicat a Constantí Ràdio que el taller estarà basat en experiments científics que permetran contextualitzar la ciència amb exemples pràctics i quotidians.

Aquesta és la primera edició en la qual la Biblioteca Municipal de Constantí s’adhereix a la Setmana de la Ciència, organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.