Prop de 150 participants en el XVII Trofeu de Karate Kushin Kai Vila de Constantí

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha acollit aquest dissabte, 9 de novembre, un dels esdeveniments esportius habituals de la tardor a Constantí. Es tractava de la dissetena edició del Trofeu de Karate d’estil Kushin Kai “Vila de Constantí”, el memorial dedicat al mestre Akio Nozoe, en el qual hi van participar, com és habitual, diferents clubs i associacions de Karate procedents del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Entre els participants també hi havia una àmplia representació del Club Karate Kushin Kai de Constantí.

El Trofeu de Karate “Vila de Constantí” és una de les trobades més importants d’aquesta modalitat com ho demostren els prop de 150 participants que es van aplegar a aquesta cita, plantejada com un torneig de caràcter amistós i com una exhibició de moviments d’atac i de defensa. Una de les sorpreses d’aquesta edició va ser la participació d’una nena en cadira de rodes, tot un exemple d’integració a través de l’esport.

L’associació esportiva de Karate Kushin Kai és una de les entitats esportives històriques i més consolidades a Constantí, amb 35 anys de trajectòria. La filosofia de treball d’aquesta associació esportiva es basa en inculcar els valors inherents a l’esport del karate, com són el respecte, la responsabilitat i la disciplina.