El CE Constantí deixa escapar la victòria davant l’Arboç en el temps de descompte (1-1)

El CE Constantí rebia a casa aquest dissabte la visita del quart classificat, l’Arboç, un rival difícil i un dels equips més en forma de la categoria. Un encontre que el conjunt constantinenc afrontava amb bones sensacions després de l’empat aconseguit la jornada passada contra l’Altafulla (2-2). Tal com es preveia, el partit contra l’Arboç va ser molt disputat i molt físic. Tot i cedir el domini del joc al conjunt visitant, el Constantí generava ocasions a la contra. Fruit d’una d’aquestes accions, al minut 27, el conjunt local s’avançava en el marcador amb un gol de cap obra de Samba.  Amb aquest resultat s’arribava al descans.

Durant la segona meitat el partit va continuar amb la mateixa dinàmica de domini visitant que va arribar amb cert perill a la porteria de Santi. Cap a la recta final del partit el Constantí va poder sentenciar amb dues clares ocasions a la contra que l’equip visitant va salvar sobre la mateixa línia de gol. Quan semblava que els tres punts es quedarien a casa, en una incompressible decisió arbitral d’allargar el descompte fins a 7 minuts, l’Arboç establiria el gol de l’empat després d’un córner i en una polèmica acció amb possible càrrega sobre el porter local. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç del partit.

Per segona jornada consecutiva el Constantí deixa escapar la victòria en els minuts finals del partit, amb sensació de decepció i impotència en el conjunt constantinenc per les polèmiques decisions arbitrals. Els verd-i-groc se situen actualment en 13ª posició a la classificació amb 10 punts. Aquest diumenge, 17 de novembre, el CE Constantí es desplaça al camp de l’Alcover en partit que es disputarà a les 16.30 h. El rival, l’Alcover, és 15è a la classificació amb 7 punts.