Derrota dels sèniors Black i Green i primera victòria del femení del CB Constantí

Males notícies per al bàsquet constantinenc, ja que tant el CB Constantí Black com el Green han perdut els partits disputats aquest cap de setmana fora de casa. El Constantí Black ha caigut 86 a 71 davant del Club Bàsquet Móra d’Ebre, un conjunt que des del primer minut de partit va marcar el domini i es va imposar clarament al conjunt constantinenc.La defensa zonal plantejada pel Móra d’Ebre durant tot el partit va acabar pesant molt sobre el joc del Constantí, que només era capaç d’anotar a ratxes. Al minut 4 el CB Móra d’Ebre ja guanyava per 10 a 2, un parcial que seria un 23-8 en el minut 8. La defensa del Constantí fallava contínuament i concedia cistelles fàcils o tirs lliures que el Móra anava convertint. Abans d’acabar el primer quart es va poder reduir la diferència, però era de 12 punts en contra (25-13).

S’esperava que vingués la reacció del Constantí, que va arribar en el segon període. Els jugadors del Constantí es van centrar en defensa, i van poder parar l’envestida local. Després del descans, la tònica del joc i del marcador va seguir igual. El Móra amb la seva defensa zonal, i el Constantí alternant bons moments anotadors amb errades defensives. El màxim avantatge de l’equip del Móra d’Ebre va ser de 20 punts (72 a 52) en el minut 31. A continuació, el Constantí va poder fer un parcial de 0 a 10, amb una pressió que permetia recuperar tres pilotes consecutives i anotant. La situació va canviar radicalment en la següent jugada, ja que el Móra d’Ebre va tenir 6 tirs lliures consecutius, i va acabar de trencar el partit. Jordi Juanpere és l’entrenador del CB Constantí Black.

Quant al Constantí Green, va caure per 84 a 71 davant del CB La Selva B. Els constantinencs afrontaven el partit amb l’objectiu de seguir amb la bona línia de l’inici de la temporada en què havia sumat quatre victòries i només havia perdut un partit al camp del líder. Amb el partit d’aquest cap de setmana, el Green suma la segona derrota del campionat. Aquesta propera jornada tant el Black com el Green tenen descans.

La nota positiva d’aquest cap de setmana fora de casa l’ha posat l’equip femení del CB Constantí, que s’ha imposat per 47 a 60 davant del Bàsquet Baix Gaià. Es tracta de la primera victòria aconseguida pel femení en el que portem de temporada, amb un balanç de 5 partits perduts i 1 guanyat. Aquest cap de setmana l’equip femení del CB Constantí també té jornada de descans. =