Obertes les inscripcions per al Dinar d’homenatge a la Gent Gran del municipi

El proper diumenge 17 de novembre, a les 14 h, es farà al Pavelló Poliesportiu un Dinar de reconeixement a la Gent Gran de Constantí. L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament organitza aquest esdeveniment plantejat com un homenatge a l’aportació i dedicació del col·lectiu de la gent gran al nostre municipi. Hi poden participar tots els constantinencs i constantinenques majors de 65 anys.

Totes les persones interessades en assistir al dinar s’han d’inscriure prèviament i adquirir un tiquet per valor de 15 €uros a l’Oficina d´Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. El termini d’inscripcions finalitza el 15 de novembre. Per qualsevol consulta es pot contactar amb l’Ajuntament a través del telèfon al 977 520 521 o del correu electrònic: registre@constanti.cat 2