Mor Rodrigo del Amo, qui va ser director de l’escola Mossèn Ramon Bergadà

Aquest matí s’ha fet a l’Església de Sant Pau de Tarragona el funeral per Rodrigo del Amo Marcos, qui va ser director de l’Escola Mossèn Ramon Bergadà de Constantí des de la seva inauguració, formant part de l’equip directiu durant més de trenta anys. Rodrigo del Amo va morir aquest dimecres 6 de novembre als 71 anys d’edat. Un cop coneguda la noticia, l’Ajuntament de Constantí expressava el seu més sentit condol a través d’un comunicat a les xarxes socials. El consistori reconeixia “la tasca realitzada en favor de l’educació pública i la seva implicació en la comunitat educativa al llarg de la seva trajectòria i en la formació de diverses generacions de constantinencs i constantinenques”. L’any 2003, Rodrigo del Amo, va ser declarat Fill Adoptiu de Constantí per part de l’Ajuntament.

Durant tota la tarda d’ahir, van ser múltiples les mostres de condol i afecte per part de molts veïns i veïnes.