Canvi de les dates del Curs de Manipulador/a de productes fitosanitaris

Us informem d’un canvi de dates en relació al curs de manipulador/a de productes fitosanitaris convocat per l’Oficina Municipal de Treball que s’havia d’iniciar aquesta setmana. Des de l’Oficina de Treball s’informa que el curs començarà , finalment, el 18 de novembre i s’allargarà fins el 2 de desembre del 2019, a la Biblioteca Municipal. HORARI: de 18.00h a 21.00 h tots els dies menys el 02/12/19 de 17:00 a 21:00 h. Les inscripcions encara estan obertes

Es tracta d’un curs totalment gratuït, i té com a objectiu adquirir les competències professionals necessàries i obligatòries per aplicar i comprar productes fitosanitaris d’acord amb la normativa vigent. Entre els continguts es treballaran aspectes com el transport, l’emmagatzematge i la manipulació dels productes, mètodes de control de plagues, malalties i males herbes, i la neteja i el manteniment dels equips.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, al carrer Sant Pere 49, planta baixa (telèfon 977 19 08 21 o correu electrònic oficinadetreball@constanti.cat). Per tal de fer les inscripcions caldrà lliurar fotocòpia del DNI o NIE , targeta d’inscripció a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació per a persones aturades, NASS (Número d’afiliació a la Seguretat Social), i nòmina en el cas de treballadors.