La Biblioteca de Constantí acollirà el taller “Ciència en família” dins la Setmana de la Ciència

Del 8 al 17 de novembre es celebra a Catalunya la 24a edició de la Setmana de la Ciència i a Constantí s’ha organitzat el Taller “Ciència en Família”, una activitat que es desenvoluparà a la Biblioteca Municipal i que anirà a càrrec de Núria Ruiz, investigadora del Departament de Química Física i Inorgànica de la URV.

Es tracta d’un taller demostratiu per a tota la família, en el qual hi podran prendre participar els infants a partir dels 7 anys. L’activitat, que tindrà lloc el dimecres 13 de novembre a les 17.45 h, servirà per aprendre sobre les matemàtiques de les bombolles de sabó, la preparació d’un fluid no newtonià i la generació de gas. Vanessa Gutiérrez, directora de la Biblioteca Municipal, ha explicat a Constantí Ràdio que aquesta serà la primera edició en la qual la Biblioteca de Constantí s’adhereix a la Setmana de la Ciència.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que compta amb la col·laboració d’una àmplia representació d’universitats i centres de divulgació i recerca de Catalunya, entre els quals la URV. Aquesta, a través de l’Antena del Coneixement del seu Campus Extens, ha programat un seguit d’actes al territori, que aniran des de Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics, etc.