Arriba el XVII Trofeu de Karate d’estil Kushin Kai “Vila de Constantí”

El Pavelló Poliesportiu municipal tornarà a acollir aquest dissabte, 9 de novembre, un dels esdeveniments esportius habituals de la tardor a Constantí. Es tracta de la 17a edició del Trofeu de Karate d’estil Kushin Kai “Vila de Constantí”, el memorial dedicat al mestre Akio Nozoe, en el qual participaran diferents clubs i associacions de karate procedents del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Es preveu la participació d’uns 120 alumnes de totes les edats que oferiran una exhibició de moviments. La competició s’iniciarà a les 9.15 h. Mitja hora abans, aproximadament, es farà l’acte de presentació de tots els participants. Ricardo Corbacho és el responsable de l’associació de Karate “Kushin Kai” de Constantí.

Ricardo Corbacho també ha explicat a Constantí Ràdio que aquest any, com a novetat i com a exemple d’integració, una de les novetats serà l’exhibició d’una nena en cadira de rodes.