4.292 persones estan cridades a les urnes aquest diumenge a Constantí

La tradicional enganxada de cartells va donar el tret de sortida el passat dijous 31 d’octubre a la mitjanit a la campanya electoral dels diferents partits que concorren a les eleccions a les Corts Generals del 10 de novembre. A Constantí un total de 4292 persones estan cridades a les urnes aquest diumenge (4234 residents a Constantí i 58 persones que han sol·licitat el vot des de l’estranger).

Com és habitual, totes les meses electorals es trobaran ubicades a les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu. En aquesta ocasió, les 7 meses electorals s’ubicaran a la pista dura (pista de patinatge) i l’accés al pavelló es farà per l’Avinguda Onze de Setembre. El sorteig de les meses electorals es va dur a terme el passat 23 d’octubre en sessió plenària extraordinària de l’Ajuntament de Constantí.

Un total de 574.761 ciutadans estan cridats a les urnes aquest diumenge 10 de novembre a la demarcació de Tarragona. Els electors podran fer-ho en els 371 col·legis electorals i les 1.011 meses distribuïdes en els 184 municipis del territori.

Un total de 10.593 tarragonins han demanat el vot per correu per a les eleccions general dels 10-N, segons dades de la delegació del govern espanyol a Catalunya. En el total de Catalunya, han estat 100.671 catalans els que han sol·licitat aquest vot per correu. Concretament, 71.995 persones a Barcelona; 10.221 a Girona; 7.862 a Lleida; i 10.593 a Tarragona.

D’altra banda, 37.571 persones han demanat el vot des de l’estranger. La majoria (35.595 persones) són sol·licituds de residents absents que viuen a l’estranger i 1.976 més corresponen a sol·licituds de catalans que resideixen temporalment a l’estranger. En les eleccions generals del 10 de novembre s’han admès sol·licituds de vot per correu procedents d’un total de 153 països. La majoria de sol·licituds provenen de països com França, Alemanya, Regne Unit, Argentina, Estats Units i Suïssa.