Els sèniors Black i Green del CB Constantí no fallen en els seus respectius partits de lliga d’aquest diumenge

Bones notícies per al bàsquet constantinenc, ja que tant el Club Basquetbol Constantí Black com el Green han obtingut victòries aquest cap de setmana al pavelló poliesportiu municipal. Pel que fa al Constantí Black, s’ha imposat clarament al Teresianes B per 84 a 39. Els jugadors del conjunt constantinenc sortien des del primer segon del partit amb la convicció que l’encontre contra el Teresianes B s’havia de guanyar. L’equip va sortir molt concentrat, i ja des del primer minut ha mantingut un nivell defensiu alt que dificultava molt el joc dels visitants. L’equip tarragoní del Teresianes és un conjunt molt jove, i era d’esperar que fessin un joc ràpid i amb una pressió molt alta, però en aquesta ocasió no ha estat així i els jugadors del Black han invertit les tornes, pujant línies defensives i amb contínues recuperacions de pilota, amb gran encert en el contraatac.

A més, s’ha d’afegir que els jugadors del Teresianes tampoc aprofitaven les opcions en el tir lliure, ja que en el primer període han fet un 2/11, que no els permetia anar anotant, cosa que sí feia el Constantí. Jordi Juanpere és l’entrenador del Constantí Black.

Aquesta setmana el Constantí Black visitarà la pista del Club Bàsquet Móra d’Ebre, en partit que es disputarà dissabte 9 de novembre a les 19.30 h.

Victòria del CB Constantí Green davant de l’Alcover
Pel que fa al Constantí Green continua imparable i s’ha imposat per 63 a 49 davant de l’Alcover. Els constantinencs sumen així la seva quarta victòria de la temporada i se situen a la part alta de la classificació, en segona posició. Amb aquest triomf el Green queda ara amb 4 victòries i 1 derrota en els 5 partits disputats. L’equip Green continua mostrant una imatge de solidesa, i fins ara només ha cedit una derrota davant del líder de grup, el CB Morell B, que aquest cap de setmana ha encaixat la seva primera derota (72-71) a la pista del CB Calafell.

Aquest dissabte, 9 de novembre, el Constantí Green visitarà la pista de La Selva B en partit que es disputarà a les 17.30 h. Una oportunitat d’or per aconseguir la 5ª victoria del campionat.

El femení perd contra el Carme Bàsquet

I nova derrota del CB Constantí femení per 35 a 55 davant del Carme Bàsquet. Diumenge, 10 de novembre, el femení visitarà la pista del Bàsquet Baix Gaià en partit que es disputarà a les 11.30 h. El femení del Constantí encara no coneix la victòria en les cinc jornades de lliga que ha disputat.