El CE Constantí obté un valuós empat al camp de l’Altafulla

El Centre d’Esports Constantí ha obtingut aquest cap de setmana un valuós empat al camp de l’Altafulla (2-2), tot i que el partit va acabar amb un mal regust perquè els 3 punts es van escapar a les acaballes de l’encontre. Després de la derrota a casa del passat diumenge davant el St. Jaume dels Domenys (0-1) els jugadors del conjunt constantinenc arribaven al municipal Joan Pijuan amb les idees molt clares i els conceptes tàctics molt assumits fruit del treball realitzat durant els entrenaments setmanals previs.

L’encontre s’iniciava deixant la iniciativa del joc a l’Altafulla. Tot i tenir la majoria del temps la possessió de la pilota l’Altafulla, al minut 13 arribava el primer gol del Constantí a conseqüència d’un penal transformat pel capità Joanatan Ferreira, el seu cinquè gol en el que portem de temporada. Tot i tenir el marcador en contra, l’Altafulla va continuar amb el seu joc habitual i mantenint el domini del partit. Els minuts van anar passant amb possessió i atacs constants de l’equip local i amb un bon treball defensiu i algun intent de sortir amb perill a la contra per part de l’equip visitant. Fins que en un d’aquests atacs de l’Altafulla, al minut 43 i en una jugada desafortunada, un xut del jugador local Manu Cobacho després d’estavellar-se al travesser rebotava en el jugador visitant Mario Castellanos i acabava en gol en pròpia porteria. Gol que es convertia en l’1 a 1 amb el que s’arribava al temps de descans.

En el segon temps va incrementar la pressió i el domini de l’Altafulla, que va gaudir de més opcions de cara a porteria rival, però el bon treball defensiu del conjunt constantinenc aconseguia neutralitzar les arribades constants dels de Raul Tudela. I aquesta solidesa defensiva donaria els seus fruits, ja que al minut 75 el Constantí es tornava a avançar en el marcador amb l’1 a 2, obra  d’Álex Gómez. Pocs minuts més tard, el mateix Álex Gómez va ser expulsat després d’una disputa i el conjunt constantinenc quedava amb un jugador menys havent d’afrontar els últims minuts de partit en inferioritat numèrica. Un fet que acabaria sent decisiu, ja que al 89 arribaria el gol de l’empat de l’Altafulla.

D’aquesta manera el Constantí deixava escapar una oportunitat d’or per sumar tres punts en la visita a un sempre complicat camp de l’Altafulla. Destacar, en el partit de dissabte, la bona direcció des de la banqueta constantinenca del segon entrenador per absència del tècnic Paco Padilla. Després de l’empat, el CE Constantí es troba ara 13è a la classificació amb 9 punts. Aquest dissabte 9 de novembre el Constantí torna a tenir una altra prova de foc davant d’un rival difícil, l’Arboç, actual 4t classificat. El partit es disputarà al Municipal La Coma, a les 17 h.