Arrenca al novembre la nova Liga Genuine Santander

Els dies 15,16 i 17 de novembre arrencarà al Complex Esportiu de Salou la temporada 2019-2020 de la Liga Genunine Santander. Tarragona acollirà la primera fase del campionat en una temporada que compta amb nous al·licients, com la incorporació de sis nous equips a la competició. La màgia i la il·lusió de la Liga Genuine tornen doncs a Tarragona aquest proper mes de novembre i comptarà amb la participació de l’equip pioner de la competició, el Nàstic Genuine.

El capità del Nàstic Genunine és un constaninec, Rubén Almazán, que ha estat aquest dimecres el protagonista de l’entrevista al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio, en què ha volgut agrair a tota la directiva del Nàstic i especialment al seu president, Josep M. Andreu, tot el suport i atenció que sempre ofereixen al seu equip.

Pioner en la creació d’un equip d’aquestes característqies, Nàstic Genunine competeix en la Lliga de Futbol a nivell estatal amb 36 equips que també han creat el seu equip. Un projecte per socialitzar l’esport i per projectar els seus principals valors, amb equips formats per persones amb discapacitas intel·lectuals.

Rubén Almazán ha explicat que a la classificació de la Liga Genunine no només sumen els resultats esportius, sinó que també puntuen les actituds positives i el fair-play i l’esportivitat durant els partits.