Javi Quesada: “Volem que l’afició torni a recuperar la il·lusió envers el primer equip”

El director esportiu del Centre d’Esports Constantí, Javi Quesada, ha estat el protagonista aquest dilluns de l’entrevista del “Fora de joc”, el programa esportiu de Constantí Ràdio. Quesada ha explicat els objectius que es marquen des de la direcció esportiva del club per aquesta temporada i ha valorat l’inici de competició per part del primer equip i també del juvenil.

Sobre els objectius que es marca la direcció esportiva del club, Javi Quesada ha destacat que el CE Constantí és un club modest que té la voluntat de donar una sortida perquè els infants del municipi puguin jugar i gaudir del futbol al seu poble. D’altra banda, sobre el primer equip, Quesada ha explicat que l’objectiu és aconseguir que es torni a recuperar la il·lusió i fer que els constantinencs tornin a gaudir del seu equip a tercera catalana.

Sobre el primer equip del Centre d’Esports Constantí, Javi Quesada ha explicat que ha tingut un inici de temporada complicat, ja que la direcció esportiva del club ha apostat per un canvi radical amb Paco Padilla com a entrenador, amb cares noves i un model de joc diferent. Quesada ha destacat les dificultats amb les quals s’han trobat a l’hora de configurar la plantilla, amb un suport molt important de juvenils en aquest inici de temporada.

A més de director esportiu Javi Quesada és també l’entrenador del juvenil del CE Constantí, un dels equips en què el club té dipositades més expectatives de futur. Quesada s’ha mostrat molt satisfet amb la temporada que està realitzant el juvenil i ha subratllat que és un grup de jugadors amb els quals s’està treballant des de fa molt anys amb la màxima il·lusió.