Centcelles acull les XXIV Jornades Esportives per a persones amb discapacitat

La vil·la romana de Centcelles ha acollit aquest dimarts, 29 d’octubre, les XXIV Jornades Esportives per a persones amb discapacitat, que ha organitzat el Consell Esportiu del Tarragonès. La jornada s’ha iniciat amb un esmorzar i una visita a la vil·la romana. Més d’una vuitantena de persones de diferents associacions del territori que treballen en tasques d’integració social i laboral de persones amb discapacitat han participat d’aquesta jornada.

Després de la visita a Centcelles, els participants han iniciat una ruta d’aproximadament uns tres quilòmetres, passant per la ruta de l’aigua i els molins medievals, el camí paral·lel a l’A-27, el camí de les Sorts, el Parc de l’Alamtella i amb tornada novament a Centcelles. L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.