Tercera victòria del Green i nova derrota del Black en la jornada de bàsquet del cap de setmana

El CB Constantí Black ha caigut per 70 a 56 en la seva visita a la pista del Blue Monkey Tarragona- CB SPSP, un dels equips favorits per quedar en les dues primeres posicions del grup i a hores d’ara encara imbatut. Els primers minuts de partit han estat igualats, sense que cap dels dos conjunts acabés d’agafar el control. Al principi del segon quart, l’equip del Sant Pere i Sant Pau estirava el marcador posant-se 7 punts a sobre (20 a 13, minut 13) i la sensació era que seria capaç de trencar el partit. No ha estat així, ja que els jugadors del Constantí Black s’aplicaven en defensa, i amb un bon encert en el llançament triple, eren capaços de capgirar el marcador per primera vegada en el minut 16, que amb un parcial de 2 a 10 es posava 22 a 23, i assolint la màxima diferència just abans del descans, amb 3 punts a favor.

Després del descans, la primera cistella era un triple del Constantí que posava un nou màxim avantatge de 6 punts (28 a 34). Però en els següents minuts, l’encert a cistella era del Sant Pere i Sant Pau, mentre que el Constantí baixava l’eficàcia, fallant algunes situacions senzilles. Era en el minut 26 quan el Sant Pere i Sant Pau es posava per davant definitivament, anotant 2 triples consecutius (43 a 38). El Sant Pere i Sant Pau va agafar confiança en el joc, mentre que el Constantí no acabava de resoldre bé les situacions ofensives. Poc a poc, el Sant Pere i Sant Pau eixamplava el resultat, malgrat els esforços del Constantí per a evitar-ho. En el minut 34 la diferència superava els 10 punts (57 a 45). Al final del partit s’arribava a un resultat de 14 punts a favor dels tarragonins. Jordi Juanpere és l’entrenador del CB Constantí Black.

Aquest diumenge, 3 de novembre, el Constantí Black rep al pavelló poliesportiu municipal la visita del Bàsquet Teresianes B, un equip que presenta el mateix balanç que el Black (1 victòria i 3 derrotes). El partit es disputarà a les 19.30 h.

Victòria del CB Constantí Green
Pel que fa al CB Constantí Green s’ha imposat 74 a 78 davant del Carme Bàsquet sumant així la seva tercera victòria de la temporada i situant-se a la part alta de la classificació d’un grup molt igualat. Amb aquest triomf el Green queda ara amb 3 victòries i 1 derrota en els 4 partits disputats. L’equip Green continua mostrant una imatge de solidesa, i fins ara només ha cedit una derrota davant del líder imbautut de grup, el CB Morell B.

El proper diumenge, 3 de novembre, el Constantí Green rep a casa la visita del CB Alcover, cuer de grup i que encara no coneix la victòria. Una oportunitat d’or per aconseguir la 4ª victoria del campionat.

Derrota del CB Constantí femení
I nova derrota del CB Constantí femení per 63 a 34 davant del CB Cambrils. Diumenge, 3 de novembre, el femení encetarà la tarda de bàsquet al pavelló poliesportiu de Constantí amb el partit contra el Carme Bàsquet. El femení del Constantí encara no coneix la victòria en les quatre jornades de lliga que ha disputat.