Pas enrere del Constantí que cau derrotat a casa davant del Sant Jaume (0-1)

El CE Constantí ha desaprofitat aquest diumenge a casa una clara oportunitat de sumar els tres punts davant del Sant Jaume dels Domenys, equip que es trobava a la part baixa de la classificació. Després que l’equip constantinenc oferís una bona imatge en els últims partits disputats, especialment en la victòria a casa davant del Sant Salvador (3-1) i donant la cara fins al final al camp del líder (At Valls), el conjunt constantinenc ha acusat la manca d’efectivitat dels seus jugadors de cara al gol. Tot i no fer un joc brillant, l’equip va generar diverses ocasions que els jugadors locals no van saber aprofitar.

De la seva banda, el Sant Jaume dels Domenys aconseguia el gol de la victòria en una de les poques arribades a l’àrea constantinenca, avantçant-se en el marcador al minut 19, establint el 0 a 1. Tot i l’esforç dels locals per buscar el gol de l’empat, el marcador ja no es va moure i fins i tot en la segona meitat el Sant Jaume va gaudir d’una ocasió per ampliar el seu avantatge en el marcador. Al final dels 90 minuts, sensació de decepció a les files locals i tres punts més que s’escapen del municipal La Coma. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç del partit.

El CE Constantí es troba actualment en 12ª posició a la classificació amb 8 punts. Dissabte, 2 de novembre, el Constantí visita el municipal Joan Pijuan d’Altafulla en partit que es disputarà a les 16.30 h davant d’un rival que és cinquè a la classificació i que ve de golejar al camp del Llorenç per un gol a quatre.