El Pavelló Poliesportiu de Constantí reuneix els principals representants del Tir amb Arc de Catalunya

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Constantí ha reunit durant el cap de setmana als millors representants del Tir amb Arc en la 1a Tirada de la Lliga Catalana de Sala, una cita esportiva organitzada pel Club de Tir amb Arc Constantí amb el suport de la Federació Catalana de Tir amb Arc. La competició ha comptat amb la presència de 120 representants de 23 dels principals clubs de Catalunya d’aquesta modalitat esportiva.

Durant la jornada de dissabte es van disputar les modalitats nu, instintiu, longbow, estàndard, recorbat novell i compost novell; en les categories masculina i femenina d’esquirol, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, sènior i veterà. Pel que fa a la jornada de diumenge, es van disputar les proves en recorbat i compost de les mateixes categories.

Pel que fa al paper dels representants locals del Club de Tir amb Arc Constantí, Arnau Borrull va aconseguir la 1a posició en categoria aleví d’arc recorbat masculí; Ruth Escarré i Àngels Marsal van ser 1a i 2a respectivament en categoria aleví d’arc recorbat femení.

Lucía Pérez va ser la 1a classificada en categoria benjamí d’arc recorbat femení. En categoria novell d’arc recorbat masculí Ramón Martí i Felip Vidiella es van classificar en la 3a i la 4a posició, respectivament. En categoria cadet d’arc recorbat masculí Pau Gavaldà va finaltzar en la 3a posició. També en categoria cadet masculí, en la modalitat d’arc compost, Isaac Márquez i Mario quesada van acabar 1r i 2n, respectivament.

En categoria júnior d’arc recorbat femení, Maria Pitarch va ser 1a, i Laura Pullés finalitzava en 2a posició. Ja en categoria sènior d’arc nu masculí, David Pullés va acabar en la 3a posició. Pel que fa a la modalitat d’arc recorbat masculí en categoria sènior, Miquel Romero va acabar tercer classificat. Mariano Quesada és el president del Club de Tir amb Arc Constantí.

Els dies 23 i 24 de novembre Constantí acollirà la 2a Tirada d’aquesta Lliga Catalana en Sala. Els èxits esportius de les seves arqueres han situat el Club de Tir amb Arc Constantí com una de les principals referències d’aquest esport en l’àmbit nacional i internacional.