El cos localitzat aquest diumenge al Francolí no és cap de les persones declarades desaparegudes pels aiguats

La persona localitzada morta aquest diumenge 27 d’octubre pels Bombers en el dispositiu de recerca no és cap dels quatre desapareguts que es buscaven després de la llevantada de la setmana passada. Així ho ha confirmat Protecció Civil a través de les xarxes socials aquest dilluns a primera hora de la tarda.

Segons haurien confirmat des de Protecció Civil i Mossos d’Esquadra, l’home, de qui no se n’havia denunciat la desaparició, és un sensesostre que vivia en una barraca a Constantí, prop de la llera del riu i a qui suposadament se l’hauria endut l’aigua, però encara s’està pendent de l’autòpsia per saber-ne la causa de la mort.

El cos va ser trobat per un grup de 30 bombers a la Pobla de Mafumet, just en l’últim tram a tocar de la desembocadura, sota unes canyes de riu i una mica amagat.