La Diputació de Tarragona treballa per restablir la normalitat en diverses carreteres afectades pels aiguats

Des de les primeres afectacions a la xarxa viària de la Diputació de Tarragona, aquesta administració treballa per restablir la normalitat del trànsit en diverses vies de la seva titularitat afectades pels forts aiguats. Continuen amb afectacions les carreteres TV-7001 de la N-240 a l’Espluga de Francolí (per incidències al pont en el punt quilomètric 2), la T-732 del Molar al Lloar (per arbre a la calçada al punt quilomètric 10), la TV-7421 de Picamoixons a la C-37 (tota la carretera tallada per aigua i restes d’arrossegaments), la T-3231 d’Almoster a la Selva del Camp (tallada tota per aigua en calçada), i la T-3136 de Botarell a la N-420 (tallada tota per aigua a la calçada). Hi estan treballant 6 equips de la Diputació, amb un total de 25 persones.

Ahir van ser 5 els equips de la Diputació de Tarragona qui van actuar a les carreteres afectades, amb un total de 18 persones. Es van solucionar 8 emergències i els treballs es van allargar fins les 12 de la nit. Un equip ha estat activat entre la 1 i les 5 del matí per senyalitzar el pont de l’Espluga de Francolí i donar pas per la carretera de Vimbodí.