Un miler de persones marxen fins a Mas d’Enric per exigir l’alliberament dels joves empresonats

Un miler de persones s’han concentrat aquest dilluns al vespre davant les portes del centre penitenciari de Mas d’Enric, al Catllar, per exigir la llibertat de Laura Solé i Joan Tortosa, els dos detinguts dijous per la policia espanyola a Tarragona que es troben en presó provisional. L’acció ha arrencat amb una marxa que ha sortit passades les sis de la tarda des del Campus Catalunya de la URV.

Els participants, a peu o en vehicle, s’han desplaçat fins a les portes de la presó, on familiars i amics dels presos han agraït les mostres de suport que estan rebent. Els manifestants s’han trobat la reixa d’accés al centre tancada i desenes de manifestants han decidit quedar-s’hi, en senyal de protesta, per mantenir el bloqueig.