Un grup de dones de Constantí lidera un projecte solidari per ajudar a infants amb càncer

Un grup de dones de Constantí i Tarragona han posat en marxa una iniciativa solidària, un projecte amb el qual volen regalar somriures i il·lusió a aquelles persones que més ho necessiten. Són un col·lectiu que es reuneix a Constantí per fer tallers i activitats de costura i que des d’aquest passat mes de juliol confeccionen gorres i màscares estampades que després es distribueixen entre els nens i nenes amb càncer.

Després de constituir-se com a associació sense ànim de lucre, “Mujeres reset”, aquest col·lectiu col·labora amb entitats com Afanoc (Associació de famílies i amics de nens i nenes amb càncer), la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, i diversos hospitals oncològics. La proposta ha tingut tant d’èxit que fins i tot els metges, pediatres i infermers també els demanen aquests peces de roba. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio Antonia Rodríguez, una de les reposnables del projecte.

Mariví Montoya, una altra de les responsables del projecte, ha explicat la satisfacció per la gran acollida que ha tingut la iniciativa.