L’Agència Catalana de l’Aigua adequa cinc cursos fluvials de Tarragona afectats pels aiguats de la passada tardor

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha iniciat diverses actuacions per adequar un total de cinc cursos fluvials de Tarragona afectats per les conseqüències dels aiguats registrats a finals de la passada tardor.

Amb un pressupost d’adjudicació superior als 77.200 euros, s’actuarà al torrent de Mas Blanc (dins els termes municipals de la Selva del Camp, Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet i Perafort), la riera de la Boella (dins el municipi de la Canonja), la riera d’Almoster (en els termes de la Selva del Camp i Almoster), i els torrents de Cal Figueres i Sant Marc (els dos al terme municipal de Sant Jaume dels Domenys).

Les actuacions, que tindran una durada de tres mesos, consistiran en restituir o reparar els trams de les lleres que van quedar malmesos durant els aiguats de finals de 2018. Concretament s’està retirant la vegetació acumulada, es reperfilarà la llera i s’actuarà amb la finalitat de garantir la lliure circulació de l’aigua i minimitzar el risc d’inundacions.