Més d’un centenar de persones es concentren per donar suport als detinguts dels disturbis de divendres a Tarragona

Més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest diumenge davant dels jutjats de Tarragona per donar suport als detinguts per la policia espanyola i els Mossos d’Esquadra la nit del divendres durant els aldarulls a la ciutat de Tarragona. Entre els concentrats hi ha familiars i amics dels detinguts hi ha també l’alcalde tarragoní Pau Ricomà.

El grup ha cridat consignes com ‘llibertat preses polítiques’ o ‘li diuen democràcia i no ho és’, davant d’una desena de policies nacionals i de dues furgonetes de Mossos ubicades a la porta del jutjat de guàrdia. Segons fonts pròximes a la defensa, en les dependències judicials hi ha almenys sis detinguts que estan a l’espera de passar en les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció número 1.