El Constantí dóna la cara al camp del líder i cau per la mínima (2-1)

El Centre d’Esports Constantí ha caigut per 2 a 1 al camp del líder, el Valls, en un partit en el qual el conjunt constantinenc ha tornat a demostrar la línia ascendent que ja venia apuntant en les darreres setmanes.

El partit començava amb domini de la pilota per part del Valls que, al mateix temps, es topava amb el bon posicionament del Constantí evitant que l’equip local pogués crear grans ocasions de gol. El líder de la categoria era l’amo de la pilota però no de la situació, i era el conjunt constantinenc qui protagonitzava bones jugades arribant a l’àrea rival. Al minut 23, Francesc obria el marcador a favor del Constantí (0-1). Quan semblava que la primera part acabaria amb aquest resultat, el Constantí encaixava un gol en pròpia porta al minut 44.

La segona part transcorria entretinguda amb ocasions de gol per part dels dos equips. El 2 a 1 definitiu arribava al minut 56 per part del Valls, tot i que el conjunt verd-i-groc no es va donar per vençut. En l’últim minut de partit el Constantí hauria pogut haver aconseguit el gol de l’empat però Samba va desaprofitar una clara ocasió de gol en una jugada d’u contra u davant del porter local. L’entrenador del Constantí, Paco Padilla, feia balanç del partit.

El CE Constantí es troba actualment en 12a posició a la classificació amb 8 punts. Diumenge té una nova oportunitat de guanyar en rebre al municipal La Coma, a les cinc de la tarda, al Sant Jaume dels Domenys, avant penúltim en la classificació amb 4 punts.