El CB Constantí Black cau davant de l’Àguiles

El CB Constantí Black ha caigut aquest diumenge davant del CB Àguiles, de Santa Coloma de Queralt, per 64 a 78. L’Àguiles ha estat just guanyador del partit, sabent mantenir el seu estil de joc durant tota l’estona, i el Constantí Black ha hagut d’anar a remolc per intentar superar-lo, però no ha pogut.

El primer període ha començat bé per part del Constantí, sabent buscar les seves superioritats i amb una bona circulació de pilota. Aquest joc ha fet que acabés el primer període amb el resultat de 21 a 18, favorable als verds, que es veien amb moltes opcions de guanyar el partit. Aquest però s’ha començat a girar en el segon període. En el minut 5 del segon quart el marcador encara favorable als locals per 27 a 25, però en aquest moment han concedit dues jugades consecutives de cistella i falta, fent que l’Àguiles s’avancés en el marcador, i que ja duraria fins al final del partit. Després d’això, a més, cada jugada visitant o era cistella o era falta del Constantí, que els ha anat permetent liderar el resultat. Al descans, eren 4 punts favorables, 34 a 38.

En el tercer quart ha estat quan s’ha acabat de trencar el partit. L’Àguiles ha anotat 5 triples, 4 en els primers minuts, i ràpidament s’ha posat 10 punts per sobre. Encara que el Constantí ha anat canviant la manera de jugar o buscar alguna alternativa en defensa, aquests canvis no modificaven la direcció del partit. En el darrer quart, l’esforç del Constantí, pujant la defensa a tota pista ha servit per a posar-se a 9 punts (62-71) a manca de 2 minuts i mig, que podia donar esperances a la reacció, però la pressió portava que es fessin faltes, i l’Àguiles anotant-los ha pogut fer que la diferència final fos de 14 punts, 64 a 78. L’entrenador Jordi Juanpere ha fet balanç del partit.

Aquest diumenge 27 d’octubre el CB Constantí Black visitarà la pista del Blue Monkey Tarragona-CB SPSP en partit que es jugarà a les 12.15 h.