Maria Pitarch, or en el 31è Campionat de Catalunya de Bosc 2D

L’arquera del Club de Tir Amb Arc Constantí, Maria Pitarch, s’ha emportat la medalla d’or en el 31è Campionat de Catalunya de Bosc 2D, en la categoria d’arc recorbat júnior femení. La cita esportiva va tenir lloc el passat 13 d’octubre al Camp del Negrell de Caldes de Montbui.

Maria Pitarch ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que la modalitat 2D és nova i ha explicat en què consisteix.

Recordem que Maria Pitarch ha estat reconeguda recentment com la millor esportista de la Universitat Rovira i VirgiliV del curs 2018-19. Un reconeixement que li arribava després d’aconseguir la medalla de plata en el Campionat d’Espanya universitari celebrat el passat mes de maig al campus dels tarongers de la Universitat de València, un campionat en el qual va participar en representació de la URV.

Nous èxits esportius que se sumen a la brillant trajectòria esportiva de la jove arquera, que arrodoneix una gran temporada a l’aire lliure just abans d’iniciar-se la temporada dels campionats de sala. Maria Pitarch ha fet balanç de la temporada.

Campiona i subcampiona d’Espanya a l’aire lliure i en sala, i medalla de bronze europeu júnior individual i per equips. Maria Pitarch s’emportava també la medalla d’or en el 50è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc de Camp celebrat el passat 28 de setembre a les instal·lacions de Can Piqué, a Montcada i Reixach. A més, Pitarch s’ha endut també la medalla de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) a la màxima puntuació d’arc recorbat.