Constantí serà seu de la 1a Tirada de lliga catalana de sala de tir amb arc

El pavelló poliesportiu municipal de Constantí serà una de les seus de la 1ª Tirada de lliga catalana de sala de tir amb arc. El campionat tindrà lloc el 26 i 27 d’octubre, i es desenvoluparà a Constantí i també al pavelló poliesportiu municipal de Tagamanent. La cita esportiva està organitzada pel Club de Tir amb Arc de Constantí i el Club Esportiu Arc Canovelles, amb el suport de la Federació Catalana de Tir amb Arc.

A Constantí, la jornada de dissabte 26 d’octubre acollirà les modalitats nu, instintiu, longbow, estàndard, recorbat novell i compost novell; en les categories masculina i femenina d’esquirol, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, sènior i veterà. Els entrenaments lliures es realitzaran de 12.30 a 15.30 h. L’inici de la competició tindrà lloc a les 16.30 h.

Quant al diumenge 27 d’octubre, es duran a terme les proves en recorbat i compost de les mateixes categories. Els entrenaments lliures tindran lloc a partir de les 8.15 h i l’inici de la competició serà a les 9.55 h.