Un centenar de persones es concentren a la delegació del Govern a Tarragona per protestar per la sentència

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dimarts al matí davant la seu de la delegació del Govern a Tarragona per protestar per la sentència del procés emesa pel Tribunal Suprem. La gran majoria dels assistents han estat funcionaris i càrrecs de la delegació, amb el delegat Òscar Peris al capdavant.

Peris ha llegit un manifest en el qual ha qualificat la condemna “d’injusta i antidemocràtica” i ha assegurat que ha estat “àmpliament rebutjada” a Catalunya per part d’institucions, forces polítiques i entitat socials. Sobre la reacció social i ciutadana, ha fet una crida a “posar de manifest la injustícia de la sentència”. Amb tot, ha demanat l’alliberament i amnistia dels condemnats.

Òscar Peris, delegat del Govern a Tarragona.