Tornen els “Espais Educatius Familiars” a Constantí

L’Ajuntament de Constantí i el departament d’Ensenyament, dins el Pla Educatiu d’Entorn, aposten per la continuïtat del projecte dels Espais Educatius Familiars. Amb aquesta iniciativa es pretén crear un espai compartit de comunicació i suport educatiu entre famílies amb fills escolaritzats als centres de Constantí. El projecte compta amb la col·laboració de les Ampas i els centres educatius del municipi. Les trobades es realitzaran cada dimarts de 15 a 16.30 h a l’Institut.

Les persones interessades a prendre part d’aquest projecte es poden posar en contacte amb el seu centre educatiu i també a través de les oficines de Serveis Socials, al carrer Sant Pere 49.

Els Espais Educatius Familiars són un projecte que es va iniciar fa uns anys a Constantí, per tal que les famílies puguin disposar d’un espai preventiu d’informació, d’assessorament, d’estratègies i de recursos que els faciliti l’acció educativa en l’àmbit familiar i enforteixi el vincle amb l’escola.