El CE Constantí aconsegueix una victòria convincent davant del San Salvador

El CE Constantí ha aconseguit una victòria convincent aquest diumenge i s’ha imposat al San Salvador per 3 gols a 1 en partit corresponent a la sisena jornada de lliga. Aquest resultat dona confiança i tranquil·litat al conjunt local, que actualment es troba en 11è lloc a la classificació amb 8 punts. El partit d’ahir al camp de futbol municipal La Coma s’iniciava amb domini local. El Constantí sortia pressionant al rival al seu camp i, poc a poc, s’anava fent amb el control del partit. El primer gol arribava al minut 14 per part del conjunt constantinenc, gràcies a una jugada assajada a pilota parada que, amb una bona centrada de David, aconseguia Samba convertir en gol. A partir d’aquí, va continuar el domini local però amb aquest resultat d’1 a 0 al marcador s’arribava a la mitja part.

En el segon temps, l’equip visitant sortia al camp molt més actiu. Tot i això, el segon gol arribava per part del conjunt constantinenc al minut 60 en un penal xutat pel capità verd-i-groc, Joanatan Ferreira, donant tranquil·litat i confiança a l’equip. Era el quart gol de la temporada de Ferreira. El joc va continuar amb domini local i al minut 77 Francesc marcava el 3 a 0, resultat amb el qual semblava que acabaria el partit. Al minut 88, però, el capità del San Salvador marcava el 3 a 1 definitiu.

L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç del partit tot destacant l’excel·lent treball fet per l’equip local, el qual agafa moral de cara al partit d’aquesta jornada contra el líder.

El CE Constantí es troba actualment en 11a posició a la classificació amb 8 punts i amb un balanç de dos partits guanyats, dos empatats i dos perduts. Aquest diumenge el Constantí visita el camp del líder, el Valls, en partit que es disputarà dissabte a les 18.15 h.