Derrota del CB Constantí Green davant d’El Morell B (77-62)

Després de sumar la primera victòria del campionat el passat diumenge, el CB Constantí Black ha tingut aquesta setmana jornada de descans. Amb un balanç d’una victoria i una derrota, el Black rebrà a casa diumenge 20 d’octubre la visita del C.B. Àguiles, un equip que ocupa la segona posició a la classificació amb dues victòries i una derrota en aquestes dues primeres jornades. El partit es jugarà a les 19.20 h.

Per la seva banda el Constanti Green, que va descansar la setmana passada, ha caigut aquest diumenge per 77 a 62 a la pista del líder de grup, el CB Morell “B”, un dels equips forts de la competició. El Green, que es troba amb una victòria i una derrota, rep diumenge a les sis de la tarda la visita del Reus Ploms Salle sots 25.

I finalment, l’equip femení ha encaixat la segona derrota en caure per 64 a 27 en la seva visita a la pista de l’Arboç en partit disputat aquest passat dissabte. Diumenge vinent, a les 16.30 h el femení obrirà la tarda de bàsquet al Pavelló Poliesportiu municipal rebent la visita del Club Bàsquet Vilaseca.