Centenars de persones es concentren a Tarragona per protestar per la sentència del procés

Unes 200 persones es concentren des d’aproximadament les deu del matí pels carrers de Tarragona per protestar per la condemna imposada pel Tribunal Suprem arran del judici del procés. Pocs minuts després de conèixer-se la sentència una desena de persones del col·lectiu ‘Silenci, rebel·leu-vos’ s’han reunit davant dels jutjats, on han canviat el silenci habitual per una xiulada. Paral·lelament, davant de l’Ajuntament, una cinquantena de persones també han mostrat el seu enuig pel veredicte del tribunal. Entre ells hi havia membres de l’equip de govern d’ERC i també representants de la CUP i Junts per Tarragona.

Tots ells s’han dirigit amb les pancartes i xiulant cap als jutjats. A mesura que avançaven s’hi anava afegint més gent. Quan han arribat davant del palau de justícia ja eren més d’un centenar, i s’han trobat amb els membres de ‘Silenci, rebel·leu-vos’. Durant una estona han demanat l’alliberament dels presos i han cridat consignes a favor de la independència. Cap a un quart de dotze del matí s’hi han afegit els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili, que havien iniciat la seva concentració al Campus Catalunya. Conjuntament s’han dirigit cap a la subdelegació del govern espanyol, a la plaça Imperial Tarraco.