S’entreguen els premis del Concurs d’Instagram de la Festa Major d’estiu

Aquest dimecres, 9 d’octubre, s’ha fet l’acte d’entrega dels Premis del Concurs de Fotografia a Instagram que va tenir lloc durant la Festa Major d’estiu de Constantí, entre els dies 25 de juliol i 4 d’agost. El Concurs d’Instagram és una iniciativa de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí i compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

L’acte d’entrega dels premis s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de Constantí amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i la regidora de Festes, Mariana Buger; i per part del Centre d’Esports Constantí el seu president Òscar Solé, i el responsable de l’àrea social del club, Dani Castro.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Constantí, Mariana Buger, ha mostrat el seu agraïment a totes les persones que han participat del concurs i ha destacat l’alta qualitat de les fotografies presentades.

El president del Centre d’Esports Constantí, Òscar Solé, ha destacat l’èxit de participació d’aquesta edició amb més d’un centenar de fotografies presentades. Solé ha explicat que s’ha valorat que en la imatge hi sortís representat el poble de Constantí i la seva festa major.

Segons el veredicte del jurat, els guanyadors d’aquesta edició del Concurs Fotogràfic d’Instagram de la Festa Major han estat: Mar Vila, que ha obtingut el primer premi; i Cintia Gandola, que ha obtingut el segon premi. Els premis del concurs són per cortesia de la Unió de Botiguers de Constantí.

Mar Vila és la guanyadora del primer premi.
Cintia Gandola és la guanyadora del segon premi.