Maria Pitarch, premi a la millor esportista de la URV

L’arquera del Club de Tir Constantí, Maria Pitarch, ha estat reconeguda com la millor esportista de la URV del curs 2018-2019. Aquest nou reconeixement esportiu li arriba després d’aconseguir la medalla de plata en el Campionat d’Espanya universitari celebrat el passat mes de maig al campus dels  tarongers de la Universitat de València, un campionat en el qual va participar en representació de la URV.

Campiona i subcampiona d’Espanya a l’aire lliure i en sala, i medalla de bronze europeu júnior individual i per equips. L’últim èxit esportiu de Pitarch ha estat la medalla d’or en el 50è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc de Camp celebrat el passat 28 de setembre a les instal·lacions de Can Piqué, a Montcada i Reixach. A més, Pitarch s’ha endut també la medalla de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) a la màxim a puntuació d’arc recorbat.